Yritysmaailman monipuolinen kokemus

Vuodesta 2019 lähtien olen tehnyt oman yritykseni anna Marin hoitaa! kautta markkinoinnin ja yritysviestinnän tehtäviä erikokoisille yritysasiakkaille sekä yhdistyksille.

Nämä vuodet ovat pitäneet sisällään monipuolisia työtehtäviä kuten verkkokaupan perustamisen, kanta-asiakasjärjestelmän uudistamisen, yrityksen brändin kirkastamisen ja brändin rakentamisen, yleisö- ja yritystapahtumien järjestämisiä jne.

Olen koko työurani aikana työskennellyt eri liiketoiminta-alojen parissa mm. talotekniikka, kuluttajakauppa, teknologiateollisuus, kt- ja pt-tuotteiden maahantuonti ja autotekninen ala. Olen brändännyt tuotteita, tuonut uusia tuotteita Suomen markkinoille ja huolehtinut siitä, että asiakas kohtaa liikkeessä asioidessaan houkuttelevan ympäristön, joka inspiroi viihtymään ja ostamaan.

2016-2018 projektipäällikkönä vetämäni Leader-hanke palkittiin PoKon alueen ”Vaikuttavana Leader-hankkeena” . Kyseisen hankkeen sisällä tehdyistä eri projekteista kirjoitettiin sekä suomalaisessa että kansainvälisessä mediassa.

Maailma muuttuu ja liiketoiminnat sen mukana. Tässä työssä maailma ei tule koskaan valmiiksi. Digitalisaatio tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia eri sektoreille, kehitys kehittyy ja siitä syystä pidän todella paljon työstäni. Uusien tietojen omaksuminen ja omien taitojeni kehittämisen kautta ovat asiakkaideni liiketoiminnat saaneet uusia tapoja kasvaa ja kehittyä.

Lähdetään kehittämään myös Teidän liiketoimintaa – yhdessä!