Referenssejä

Myös he ovat antaneet Marin hoitaa!

Lahjoitusvaroin tuettua suomalaista lääketieteellistä tutkimusta ja hyvinvointia Sairaala Novassa

Sairaala Novan säätiö sr edistää ja tukee Sairaala Novan toimintaa ja sen henkilöstön ammattiosaamista sekä lääketieteen, terveystieteiden ja muiden Sairaala Novan toimintaan liittyvien tieteenalojen tutkimusta ja opetusta.


Etumatkalla – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Raskassarja-ketjuun kuuluva 45-vuotias perheyritys Originator Oy tekee raskaan kaluston korjaamo- ja huoltotoimintaa Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä.


Rentoutumaan, viihteelle vai molempia Keurusselän kraaterijärven rannalle

Hotelli Keurusselkä tarjoaa monipuolista tekemistä aikuisille tai perheille.


Tamperelaista järjestötoimintaa jo 20-vuoden ajan

”Marin avulla Nääsville ry:n viestintä on ottanut jättiharppauksen eteenpäin lisäten tunnettavuuttamme.

Hänen avullaan olemme laatineet viestintästrategian, aloittaneet sähköiset uutiskirjeet, tehostaneet sosiaalisen median viestintää ja vaikka mitä.

Mari on valtavan idearikas ja luova, asiakkaan tarpeisiin kokonaisvaltaisesti perehtyvä viestinnän ammattilainen. Yhteistyö hänen kanssaan on mutkatonta, helppoa ja inspiroivaa. Sydänlämpöisesti suosittelen!”

Anu Havas, Kehittämispäällikkö, Nääsville ry


Sykkiikö sydämesi moottoripyörille?

Suomen Moottoripyörämuseo Oy ja Ace Cafe Lahti ovat moottoripyöräilyyn erikoistunut, yksityisomistuksessa oleva museo ja kahvila.

Nyt jo 5:ttä vuotta peräkkäin paikka on valittu TripAdvisorin mukaan Lahden nähtävyydeksi nro 1. Verkostoitumispaikkana paikassa toimiva Business Corner kokoaa yhteen kaiken kokoisia yrityksiä, jotka toiminnallaan kiihdyttävät Lahden talousalueen vetovoimaisuutta.


Pohjois-Karjalasta huippuelektroniikkaa

Valtimo Components Oyj on hienomekaanisten sorvattujen, koneistettujen ja pinnoitettujen tuotteiden laatuvalmistaja. Yhtiön pääkonttori ja toinen tehtaista sijaitsee Valtimolla jylhän Pohjois-Karjalan maisemissa. Se toinen tuotantolaitos sijaitsee Raahessa.

Uusi, toukokuussa 2021 julkaistu Valtimo Componentsin yritysvideo.


Talotekniikan LVISKA-palveluiden edelläkävijä

Talotekniikka-alan urakointia tekevä ESP Suomi Oy -konserni toimii Etelä-Suomessa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä.

Talotekniikka-ala menee hurjalla vauhdilla eteenpäin tekniikan ja automaatioiden kehittyessä nopealla syklillä. Siksi luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta on asiansa päällä. Näin myös ESP Suomi Oy:ssä.


Makuja lounaspöytään läheltä ja kaukaa!

Hyvinkäällä ja Lahdessa toimiva lounaskahvila Ra-Sa-Vil Oy huolehtii vastuullisesti siitä, että ruokailijoiden vatsat tulevat täyteen jokaisena arkipäivänä.

Jatkuva asiakastyytyväisyyden tarkkailu on markkinointi-viestinnässä on SE juttu, miksi ruokailijat palaavat asiakkaani lounaspöytään yhä vain uudestaan.


Tutustuit juuri muutamiin referensseihini. Ota reilusti yhteyttä sillä kerron mielelläni lisää mitä muita referenssejä minulta löytyy sekä millaisia toimenpiteitä on eri asiakkuuksissa toteutettu.