Referenssejä

Myös he ovat antaneet Marin hoitaa!

Etumatkalla – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Raskassarja-ketjuun kuuluva 45-vuotias perheyritys Originator Oy tekee raskaan kaluston korjaamo- ja huoltotoimintaa Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä.


Tamperelaista järjestötoimintaa jo 20-vuoden ajan

”Marin avulla Nääsville ry:n viestintä on ottanut jättiharppauksen eteenpäin lisäten tunnettavuuttamme.

Hänen avullaan olemme laatineet viestintästrategian, aloittaneet sähköiset uutiskirjeet, tehostaneet sosiaalisen median viestintää ja vaikka mitä.

Mari on valtavan idearikas ja luova, asiakkaan tarpeisiin kokonaisvaltaisesti perehtyvä viestinnän ammattilainen. Yhteistyö hänen kanssaan on mutkatonta, helppoa ja inspiroivaa. Sydänlämpöisesti suosittelen!”

Anu Havas, Kehittämispäällikkö, Nääsville ry


Sykkiikö sydämesi moottoripyörille?

Suomen Moottoripyörämuseo Oy ja Ace Cafe Lahti ovat moottoripyöräilyyn erikoistunut, yksityisomistuksessa oleva museo ja kahvila.

Nyt jo 5:ttä vuotta peräkkäin paikka on valittu TripAdvisorin mukaan Lahden nähtävyydeksi nro 1. Verkostoitumispaikkana paikassa toimiva Business Corner kokoaa yhteen kaiken kokoisia yrityksiä, jotka toiminnallaan kiihdyttävät Lahden talousalueen vetovoimaisuutta.


Pohjois-Karjalasta huippuelektroniikkaa

Valtimo Components Oyj on hienomekaanisten sorvattujen, koneistettujen ja pinnoitettujen tuotteiden laatuvalmistaja. Yhtiön pääkonttori ja toinen tehtaista sijaitsee Valtimolla jylhän Pohjois-Karjalan maisemissa. Se toinen tuotantolaitos sijaitsee Raahessa.

Uusi, toukokuussa 2021 julkaistu Valtimo Componentsin yritysvideo.


Ratkaisuja, ennen kaikkea!

”Rekrytointi- ja valmennusalalla markkinointia ja brändin luomista tehdään usein mielikuvilla.

Varsinkin alan start up-yrittäjänä on vaikea saada ääntänsä kuuluviin kovin kilpailulla markkinalla, jossa isot toimijat porskuttaa. Some- ja muun markkinoinnin lisäksi asiantuntijuuden esiin tuominen on alallani ensiarvoisen tärkeää.

Mari auttoi minua ideoimaan ja kohdentamaan asiapohjaista markkinointiviestintääni todella nopealla ja tehokkaalla otteella
mm. uutiskirjeen muodossa. Marilta sai myös hyvät mittarit viestinnän vaikuttavuuden seurantaan”

Rami Räty, Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy


Tutustuit juuri muutamiin referensseihini. Ota reilusti yhteyttä sillä kerron mielelläni lisää mitä muita referenssejä minulta löytyy sekä millaisia toimenpiteitä on eri asiakkuuksissa toteutettu.